Koh Samui
Allerreerst wil ik iedereen bedanken voor de toffe reacties, doet me goed zo aan de andere kant van de wereld te lezen hoe iedereen meeleeft!!! Ook superbedankt iedereen voor de fotoruimte die ik kado heb gekregen, ik heb nu echt voldoende voorlopig!
Eergisteren vertrokken van Koh Tao, met de highspeed catamaran naar Koh Samui, met een gangetje van 50 km per uur op het dek door de Golf van Thailand jakkeren, niet verkeerd !
Koh Pangang heb ik overgeslagen, daar breek je de nek over jonge bierjattende neo-hippies en dat trek ik niet meerr, jaja ik word een ouwe zak.....
Rond het middaguur op Koh Samui en een taxi zat bij de overtocht in dus op naar Lamai Beach op aanraden van Koen, niet supertoeristisch maar genoeg te doen.
Intrek genomen in Lamai Inn 99, kamertje 007... !!!
Van alle luxe voorzien en ik denk dat ik hier voorlopig wel blijf, prachtig strand, super thaifood en een hoop thaise schoonheden!
Gegroet, Bond........James Bond
Stirred not shaken
Oh ja, smorgens beginnen we hier met een paar lekkere hindoerolletjes (harde ratelbanden)om de dag te begroeten
Ik wilde de boel een beetje opleuken met wat fotos maar die bagger pc hier verdomt het dus da komt later wel
update: toch gelukt die fotos!
hallo Rob.
Leuk om te lezen dat alles voorspoedig verloopt ,neem rustig de tijd en relax van al het schoons om je heen.
Als je op het strand bent kun je mijn huisje zien, nr.57, 58,of 59 met een heerlijk terrasje. Geniet, Koen